Politika privatnosti

Soko Vitally Skin Care ceni vašu privatnost, zato o vašim podacima prilikom porudžbine izuzetno pažljivo brinemo. Sve informacije iz porudžbine su potpuno sigurne, jer ih ni pod kojim uslovima nećemo ustupati trećem licu, što osigurava potpuno sigurno i bezbedno poslovanje i saradnju sa nama. Da bismo uspešno obradili narudžbinu potrebni su nam vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da vam isporučimo željenu robu, kao i da vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbine.

Kolačići

Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na računaru ili mobilnom uređaju kada posetite neku stranicu. Oni se koriste za različite svrhe, kao što su prikupljanje podataka o posetiocima stranice, pamćenje izbora korisnika i poboljšanje funkcionalnosti stranice.

Kada posetite neku stranicu, kolačići se preuzimaju i čuvaju na vašem uređaju. Oni sadrže informacije o tome koje stranice ste posetili, koliko ste vremena proveli na njima i koje opcije ste odabrali.

Sajt www.sokosincare.rs koristi kolačiće (cookies) da vam pomogne da prilagodite korišćenje Interneta sopstvenim potrebama.

Kolačići su bezbedni za vaš uređaj i ne sadrže lične informacije. Međutim, ako ne želite da kolačići budu čuvani na vašem uređaju, možete ih isključiti u postavkama vašeg pretraživača. Ipak, treba imati u vidu da isključivanje kolačića može uticati na rad i funkcionalnost nekih stranica.

Načini plaćanja

Plaćanje se vrši po preuzimanju, gotovinski, ili uplatom na račun (pomoću uplatnice) u iznosu uvećanom za troškove dostave. Plaćanje platnom tj. kreditnom karticom trenutno nije moguće.

Dostava

Svi poručeni proizvodi se uvek šalju kurirskim službama u najkraćem mogućem roku, a trošak dostave zavisi od težine paketa. Za porudžbine preko 5000 dostava je besplatna.

Saglasnost i promena uslova

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa navedenim uslovima korišćenja. Soko Vitally Skin Care se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani i slanja e-mail obaveštenja svim korisnicima.